Kabinet Pepijn Verheyen

about the ‘KABINET’

Kabinet Pepijn Verheyen

Het kabinet tracht het jarenlange werk van tuin- en landschaparchitect en licentiate in de psychologie Sara Adriaensen samen te voegen.

Beiden waren zij werkzaam op verschillende domeinen met de gemeenschappelijke deler groen en de mens.

Hieruit ontstonden verschillende websites. In een betrachting om het geheel overzichtelijker te maken en zoveel mogelijk kennis samen te voegen ontstond de idee van het Kabinet.

 

In het Kabinet vindt men zowel stukken van het werk van Sara als dat van Pepijn terug.
Informatie, over de belangrijkste peilers waarrond hun carrière is opgebouwd, staat te lezen in het Kabinet. Het betreft de drie peilers tuin- en landschapsarchitectuur, (omgevings)psychologie en Tuinlabo. Hierbij resulteert de derde peiler, Tuinlabo, uit de link tussen de twee voorgaande, met name tuin- en landschapsarchitectuur en (omgevings)psychologie.

Onder de drie hoofdpeilers vinden we dan informatie over zaken zoals Urban farming, Garden Identity Test, Le Nez du Jardin, tuinpsychologie,…. Ook wat meer uitleg over onze activiteiten zoals, opleidingen, raadplegingen, kwaliteitscontroles,… vallen onder het Kabinet.

Verder is het kabinet een doorgeefluik. Van overheid tot de gewone man, onze diensten zijn voor iedereen toegankelijk. Door laagdrempelig te werken hopen we een helpende hand te kunnen zijn waar nodig. Naast algemene diensten bieden we nu ook specifieke aan zoals; tuinpakketten met planten via een doorgeefluik, big-bag-gardens, moestuinformules,…

We hopen met het kabinet, nu en in de toekomst, mensen beter wegwijs te kunnen maken in datgene waarmee wij bezig zijn, waarin we ons onderscheiden en wat ons inspireert.

Moge het Kabinet een schat aan informatie bieden voor iedereen die zich interesseert voor, of geïnspireerd is door groen en de mens, en mogen wij met het Kabinet onze dienstbaarheid en passie aan anderen overdragen.

HOME kabinet pepijn verheyen / pepijn verheyen © 2015

Het kabinet tracht het jarenlange werk van tuin- en landschaparchitect en master in de klinische psychologie Sara Adriaensen samen te voegen. Beiden waren zij werkzaam op verschillende domeinen met de gemeenschappelijke deler groen en de mens. Hieruit ontstonden verschillende websites. In een betrachting om het geheel overzichtelijker te maken en zoveel mogelijk kennis samen te voegen ontstond de idee van het Kabinet. Het kabinet tracht het jarenlange werk van tuin- en landschaparchitect en master in de klinische psychologie Sara Adriaensen samen te voegen. Beiden waren zij werkzaam op verschillende domeinen met de gemeenschappelijke deler groen en de mens. Hieruit ontstonden verschillende websites. In een betrachting om het geheel overzichtelijker te maken en zoveel mogelijk kennis samen te voegen ontstond de idee van het Kabinet.