Kabinet Pepijn Verheyen

PARTNERS Floraal kabinet

PARTNERS Floraal Kabinet

Het Floraal kabinet dat ter gelegenheid van de Gentse Floraliën 2016 werd opgericht kwam tot stand met de hulp van volgende firma’s.

Het Floraal kabinet kwam tot stand IN SAMENWERKING MET

Het algemeen concept van het Floraal kabinet is van de hand van tuin- en landschapsarchitect Pepijn Verheyen. Maar zonder de hulp van externe firma’s was het kabinet niet tot wat het uiteindelijk geworden is.

Volgende firma’s leenden hun pareltjes aan ons uit en/of stonden ons met hun mankracht bij:

De meubels: Vonk

Furniture designed to enjoy: sober, eerlijk en duurzaam

De bank (onze moderne interpretatie van de Freudiaanse sofa) en de tafel in het kabinet is een concept van de Gentse meubelontwerper VONK. Onverwoestbaar, sterk maar toch verfijnd. Een onmisbaar element voor binnen of buiten dat jouw en je geliefde uitnodigt om speciale momenten te delen die je voor eeuwig zal koesteren. VONK is een Belgisch bedrijf dat sinds 1998 moderne tijdloze indoor en outdoor meubels ontwerpt en ambachtelijk vervaardigd. Voor hen is enkel het beste goed genoeg. Stukken die je omwille van hun eenvoud, schoonheid, kwaliteit en vakmanschap voor het leven hebt.

meer info over het meubilair van VONK via deze link

Het paviljoen:Van Praet NV

Extra ruimte met multifunctionele ‘Qube’

Het paviljoen waarin mensen tijdens de spreekuren bij en weer en wind op de sofa konden komen is de ‘QUBE’ van de firma Van Praet. Deze unieke en veelzijdige standaardmodule wordt ontworpen en gefabriceerd in eigen bedrijf. De ‘QUBE’ kan zowel binnen als buiten gebruikt worden bijvoorbeeld als kantoorruimte in een loft, als poolhouse in je tuin of als vrijstaande veranda op je terras. Naast elkaar opgesteld kan je met deze kleurrijke ‘QUBE’ zelf talrijke mogelijkheden bedenken die je zonder veel kosten extra ruimte geven.

meer info over de ‘QUBE’ via www.vanpraetnv.eu

De zwemvijver / hybridebad: Carropools

Hoogwaardig Hybridebad op maat

Het hybridebad werd speciaal voor de gelegenheid op maat vervaardigd door de Belgische firma CARROPOOLS. Zij zorgen voor zuiver helder water in uw tuin. Van natuurlijke zwemvijvers tot luxe uitvoering en semi natuurlijke gezonde zwembaden. De baden bestaan standaard uit een hoogtechnologische PE of PP structuur, verkrijgbaar in de kleuren zwart wit of grijs. CARRO NATURAL POOLS is fabrikant van bouwkundige monoblock zwembaden, zwemvijvers, spiegelvijvers, …Kortom, het professioneel team van CARROPOOLS staat klaar om van uw tuin een prachtig zwemparadijs te maken.

meer info over CARRO NATURAL POOLS via www.carropools.com

De verharding: Eurodal

Modern, tijdloos, robuust en natuurlijk

Schoonheid zit in eenvoud en kwaliteit. Daarom kozen we voor het pad annex trap naar het kabinet voor de toepassing van betonnen vloerplaten van de Kempische firma EURODAL. Zij staan garant voor sterke, robuuste vloerplaten die de buitenruimte rondom woningen of gebouwen verharden en beschermen. En dit eigenlijk op een natuurlijke manier. Eurodals is dé referentie in industriële betonnen vloerplaten. De mogelijkheden met deze vloerplaten zijn legio gaande van terrassen, opritten, parkings,… tot trappen en keermuren. Met een EURODAL krijg je functionaliteit en esthetiek gecombineerd in 1 sterk concept.

meer info over de betonnen vloerplaten van EURODAL via www.eurodal.be

De aanleg: Dirk Belmans   Bio Pools and Gardens

Vakmanschap voor jouw totaalconcept

Dirk Belmans uit het Turnhoutse is gespecialiseerd in de aanleg van zwemvijvers, vijvers, biobaden en hybridebaden. Hiernaast kan je bij hem terecht voor de aanleg van het totaalconcept van jouw tuin gaande van beplanting tot afsluitingen en bestratingen.

meer info over DIRK BELMANS via www.dirkbelmans.be

De plaatsing van de groot formaat tegels: Raf Ector   De Tuinaanlegger

Specialist in het plaatsen van groot formaat tegels en keermuren

Raf Ector uit Herk de stad is tuinaannemer in hart en nieren. Bij hem kan je terecht voor tegelwerken, zwembaden, automatische poorten en uiteraard tuinaanleg in het algemeen. Zijn stokpaardje is echter het plaatsen van groot formaat tegels; dit kan hij als geen ander.

meer info over RAF ECTOR via www.detuinaanlegger.be