Kabinet Pepijn Verheyen

media

Media

Sinds 2010 werken we voor en achter de schermen mee aan diverse media/formats. Door onze aparte benadering van diverse thema’s rond tuin, natuur en ecologie, zijn we in staat een meerwaarde te bieden op dit gebied. Onze activiteiten omhelzen media ondersteuning, content aanbieden, advisering, consultancy, freelance presentatie, interview en redactioneel werk.

Door onze waaier aan activiteiten bevinden we ons in de luxepositie telkens een stapje voor te zijn. Vanuit Tuinlabo bestuderen we trends, ontwikkelingen en staan we in direct contact met een groep van duizenden tuinliefhebbers. Het is een uitermate dankbaar voorrecht op deze manier een bijdrage te mogen leveren.

 

Media

Presentatie, research, samenstellen content ‘Mijn Tuin’, Dobbit,  2013-2014-2015
Presentatie, research, samenstellen content ‘Mijn Moestuin’, Dobbit, 2014
Presentatie, research, samenstellen content ‘De Plantendokter’, Dobbit, 2014-2015
Interview naar aanleiding artikel ‘Gij zult maaien’ (De Morgen),  Radio2, april 2013
Presentatie groentips, lifestyle magazine Per Vierkante Meter, Vitaya, 2011-2012
‘Over de tuin van de toekomst’,  Tendens Outdoor Focus, WTV, AVS,  juni 2012
‘Iedereen tuiniert, ‘ Telefacts, VTM, april 2012
Interview tuinlabo, Radio2, maart 2012
‘Tuinlabo’, Per Vierkante Meter, Vitaya, februari 2012
Interview tuinlabo, RTBF radio, november 2011
Vier afleveringen over tuintrends, Trendiez, RTV, 2010
 
werk en andere media
 
Zie verder een referentielijst betreffende de ‘zichtbare media’ (voor het scherm). In verband met ons specifiek werk in de domeinen; bijzondere projecten, voordrachten en lezingen, publicaties, essays en onderzoeken, tuin- en landschapsarchitectuur, kun je onderstaande links gebruiken.

HOME kabinet pepijn verheyen / pepijn verheyen © 2015

 
Media
Sinds 2010 werken we voor en achter de schermen mee aan diverse media/formats. Door onze aparte benadering van diverse thema’s rond tuin, natuur en ecologie, zijn we in staat een meerwaarde te bieden op dit gebied. Onze activiteiten omhelzen media ondersteuning, content aanbieden, advisering, consultancy, freelance presentatie, interview en redactioneel werk. Door onze waaier aan activiteiten bevinden we ons in de luxepositie telkens een stapje voor te zijn. Vanuit Tuinlabo bestuderen we trends, ontwikkelingen en staan we in direct contact met een groep van duizenden tuinliefhebbers. Het is een uitermate dankbaar voorrecht op deze manier een bijdrage te mogen leveren.Zie verder een referentielijst betreffende de ‘zichtbare media’ (voor het scherm). In verband met ons specifiek werk in de domeinen; bijzondere projecten, voordrachten en lezingen, publicaties, essays en onderzoeken, tuin- en landschapsarchitectuur, kun je onderstaande links gebruiken.media / bijzondere projecten, beursprojecten, wedstrijdontwerpen / media / voordrachten, lezingen, onderwijs / media / publicaties / media / essays en onderzoeken / tuin- en landschapsarchitectuur / de tuin van de toekomst